Červené vína suché

száraz vörösbor

Villányi Pinot Noir Barrique Válogatás 2009

Minőségi védett eredetű prémium száraz vörösbor 0,75 l

Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány

Szüreteléskor is és utána a válogató asztalon is külön átnéztük, hogy ne kerülhessen bele olyan szőlőszem, ami nem tökéletes. Színe nagyon jellemző a Pinot Noirra, fantasztikus gyümölcsös illata és zamata van, egy hatalmas gyümölcs bomba ez a bor. 12 hónapot érlelődött új barrique hordókban, viszont nem túlzó a barrique jelenléte. Egy kis vanília érződik, de nem tolakodóan. Nincsenek benne túlzó tanninok, nagyon selymes és kifejezetten itatja magát. A pince új nagy kedvence!
Alk.: 14,5 % v/v
Cukortartalom: 2 g/l







száraz vörösbor

Villányi Syrah 2008

Minőségi védett eredetű classicus száraz vörösbor 0,75 l

Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány

Terméskorlátozott déli fekvésű, alacsony kordon művelésű szőlőültetvényről származó száraz vörösbor. Kiváló évjáratban, tökéletesen beérett, 100 %-ban egészséges szőlőből készült. 12 hónapot érleltük új barrique hordóban. Illatában erdei gyümölcsök, egzotikus fűszerek dominálnak, kifinomult pörkölési aromával. Tanninja simogató, teljesen lekerekedett a bor.
Jó ivású, élvezetes, hosszú lecsengésű vörösbor, érdemes elfektetni.

Alkohol.: 13,5 % v/v
Cukortartalom: 1 g/l










száraz vörösbor

Villányi Cabernet Sauvignon Barrique 2008

Minőségi száraz vörösbor 0,75 l

Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány

100%-ban Cabernet Sauvignon szőlőből készült vörösbor. 12 hónapot érlelődött közepesen égetett barrique hordóban. Gránit vörösbe hajló színű, testes, tüzes, karakteres bor. Savai tökéletesen lekerekedettek, harmonikusak. Illatában az aszalt gyümölcsök sokasága fedezhető fel, mely csodásan egybesimul a barrique hordót sejtető vanília illattal. Fogyasztása 16-18 ºC-on ajánlott.

Alk.: 14 % v/v
Cukortartalom: 1,7 g/l












Száraz Vörösbor

Kékfrankos Reserve 2007

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz vörösbor 0,75 l

Termelte: Tringa Borpince

Saját termesztésű, késői szüretelésű, kissé mazsolás szemekből készült mélyrubin színű, nagytestű vörösbor.
Tanninban gazdag, fűszeres karakterű, ugyanakkor szép kerek nedű, a meggy zamatával. Paprikás bográcsételek mellé éppúgy ajánljuk, akár jeles alkalmak kísérőjeként.
Fogyasztási hőmérséklet: 18-20 C-on. 15 % alk.

Száraz Vörösbor

Royal Blauburger 2009

Bio száraz vörösbor 0,75 l

Termelte: Gajdos Pincészet, Eger

A kiváló minőségű szőlő az egri borvidéken termett, terméskorlátozott, vegyszermentesen kezelt ültetvényről származik. Mély bíborszínű, gazdag, feketebogyós gyümölcsöket idéző illatú, testes, fűszeres ízű vörösbor, amely 2 évig magyar tölgyfahordókban, vulkanikus sziklába vájt pincében érlelődött.

Alk.: 13,5 % v/v













Száraz Vörösbor

Regős Cuvée 2006

Bio száraz vörösbor 0,75 l

Termelte: Gajdos Pincészet, Eger

Kékfrankos és Blauburger házasításával készítettük ezt a bársonyos, érett vörösbort amelyben eme két bor körülbelül fele-fele arányban egészíti ki egymást. A Kékfrankos a gyümölcsös, bársonyos ízeket kölcsönzi, míg a Blauburgertől a tüzes olajos jellegét örökli a bor. Több mint három éves kisméretű tölgyfahordós érlelés után palackoztuk. Magyaros és vörös húsú ételekhez ajánljuk 16-18 °C-on.
Alk.: 12 % v/v Cukortartalom: 0 g/l












Royal Borház Elérhetőségek
iroda@royalbor.hu
0036-1-297-4033
Royal Borház
 Weboldal készítés
 Webhosting, serverhosting
© 2009. ROYAL BORHÁZ SELECTION,
Minden jog fenntartva