Villányi Pinot Noir Barrique Válogatás 2009Minőségi védett eredetű prémium száraz vörösbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Szüreteléskor is és utána a válogató asztalon is külön átnéztük, hogy ne kerülhessen bele olyan szőlőszem, ami nem tökéletes. Színe nagyon jellemző a Pinot Noirra, fantasztikus gyümölcsös illata és zamata van, egy hatalmas gyümölcs bomba ez a bor. 12 hónapot érlelődött új barrique hordókban, viszont nem túlzó a barrique jelenléte. Egy kis vanília érződik, de nem tolakodóan. Nincsenek benne túlzó tanninok, nagyon selymes és kifejezetten itatja magát. A pince új nagy kedvence!
Alk.: 14,5 % v/v
Cukortartalom: 2 g/l

Villányi Syrah 2008Minőségi védett eredetű classicus száraz vörösbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Terméskorlátozott déli fekvésű, alacsony kordon művelésű szőlőültetvényről
származó száraz vörösbor.
Kiváló évjáratban, tökéletesen beérett, 100 %-ban egészséges szőlőből
készült.
12 hónapot érleltük új barrique hordóban.
Illatában erdei gyümölcsök, egzotikus fűszerek dominálnak, kifinomult
pörkölési aromával.
Tanninja simogató, teljesen lekerekedett a bor.
Jó ivású, élvezetes, hosszú lecsengésű vörösbor, érdemes elfektetni.
Alkohol.: 13,5 % v/v
Cukortartalom: 1 g/l

Villányi Cabernet Sauvignon Barrique 2008Minőségi száraz vörösbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
100%-ban Cabernet Sauvignon szőlőből készült vörösbor. 12 hónapot érlelődött közepesen égetett barrique hordóban. Gránit vörösbe hajló színű, testes, tüzes, karakteres bor. Savai tökéletesen lekerekedettek, harmonikusak. Illatában az aszalt gyümölcsök sokasága fedezhető fel, mely csodásan egybesimul a barrique hordót sejtető vanília illattal. Fogyasztása 16-18 ºC-on ajánlott.
Alk.: 14 % v/v
Cukortartalom: 1,7 g/l
Kékfrankos Reserve 2007Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Tringa Borpince
Saját termesztésű, késői szüretelésű, kissé mazsolás szemekből készült mélyrubin színű, nagytestű vörösbor.
Tanninban gazdag, fűszeres karakterű, ugyanakkor szép kerek nedű, a meggy zamatával. Paprikás bográcsételek mellé éppúgy ajánljuk, akár jeles alkalmak kísérőjeként.
Fogyasztási hőmérséklet: 18-20 C-on.
15 % alk.
Royal Blauburger 2009 Bio száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Gajdos Pincészet, Eger
A kiváló minőségű szőlő az egri borvidéken termett, terméskorlátozott, vegyszermentesen kezelt ültetvényről származik. Mély bíborszínű, gazdag, feketebogyós gyümölcsöket idéző illatú, testes, fűszeres ízű vörösbor, amely 2 évig magyar tölgyfahordókban, vulkanikus sziklába vájt pincében érlelődött.
Alk.: 13,5 % v/v
Regős Cuvée 2006 Bio száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Gajdos Pincészet, Eger
Kékfrankos és Blauburger házasításával készítettük ezt a bársonyos, érett vörösbort
amelyben eme két bor körülbelül fele-fele arányban egészíti ki egymást.
A Kékfrankos a gyümölcsös, bársonyos ízeket kölcsönzi,
míg a Blauburgertől a tüzes olajos jellegét örökli a bor.
Több mint három éves kisméretű tölgyfahordós érlelés után palackoztuk.
Magyaros és vörös húsú ételekhez ajánljuk 16-18 °C-on.
Alk.: 12 % v/v
Cukortartalom: 0 g/l
|
 |
 |
iroda@royalbor.hu 0036-1-297-4033 |
 |
|